FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 50.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

Blog

Full Dip speciális spray termékek

2023-01-05

fulldip-specialis-spray

Military, Speciális effect és Fényesítő lakk termékek a Full Dip-től, kreatív egyedi felhasználásra.

Full Dip festékszóró berendezés

2023-01-04

fullautocolor-blog-festekszoropisztoly

HVLP rendszert elektromos forrólevegős turbinával tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen a festési folyamat bonyolultsága. A Full Dip FD650 pisztoly által kínált lehetőségek kihasználására nem szükséges előzetes festési tapasztalat. Rendkívül egyszerűen használható. Elsősorban otthon használatra.

4 literes Full Dip autókra

2022-12-22

fullautocolor-fulldip-4liter

Ez a 4 literes kiszerelés nagy felületek (autók) színváltoztatására (3 m² felett) használható, azonnal használható, festékpisztollyal. A spray formátumban elérhető színek megtalálhatóak 4L kiszerelésben is. Leggyakoribb felhasználás: autók, motorkerékpárok átfestése, reklámfelületek készítése. Alkalmas továbbá korróziógátlásra és csúszásmentesítésre is.

A FullDip alkalmazása

2022-12-19Full Dip

fullautocolor-fulldipalkalmazasa

A folyékony gumi réteg felvitele előtt gondoskodj róla, hogy az alapfelület száraz, tiszta és minden olyan szennyeződéstől mentes legyen, amelyek a megtapadást gátolhatják. Ügyelj rá, hogy a felület a lehető legsimább legyen, por, homok és egyéb részecskéktől mentes, hogy a FullDip tökéletesen rátapadjon a felületre és egyenletes felszínt képezzen.

Mi az a Full Dip?

2022-12-07Full DipFull Dip, PlasitDip, folyékony fólia, festékfólia

fullautocolor-blog-miazafulldip

Széles körben alkalmazható, elasztikus folyékony gumi anyag, hasonlatos a hagyományos gumi-festékekhez. Teljesen visszafordítható és nyom nélkül könnyen eltávolítható, egyszerűen le kell tépni.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu