+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 50.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

Hajófesték, karbantartás Vemar Yacht Coatings

Magas minőségű megoldások a hajótulajdonosok legnagyobb problémáira
Buborékos hajótest, növekvő súrlódás és sárgás-zöldes bevonat a hajó felszínén. Ozmózis és algásodás.
A két legnagyobb probléma, amit hajótulajdonosként Ön is biztosan szeretne elkerülni, hogy a lehető legtöbb ideig, kifogástalan minőségben élvezhesse a vízi életet.
A VEMAR a HB BODY jachtbevonatok szegmense, amelynek célja, hogy kivételes minőségű és teljesítményű termékekkel lássa el az igényes jachtbevonatok piacát, miközben szakértők által nyújtott műszaki szolgáltatásokat kínál.
Ma, közel 40 év után, a HB BODY jelentős globális piaci részesedéssel rendelkezik, mivel termelésének 90%-át 75 országba exportálják, az öt kontinensen elszórva. A VEMAR-nál görögországi központunkból gyorsan bővítjük globális hálózatunkat, kihasználva az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Bulgáriában és Oroszországban meglévő leányvállalatokat. Mindig melletted a megfelelő megoldással, bárhol is legyünk. Mi vagyunk a VEMAR!
Az évekig tartó kutatás eredményeként a VEMAR jachtbevonatai széles választéka és az új megoldások folyamatos fejlesztésének és támogatásának folyamata valósult meg. Kutatás-fejlesztési létesítményeink a legkorszerűbb laboratóriumi berendezésekkel vannak felszerelve, mint például az időjárás gyorsítása, különböző mennyiségi és minőségi tesztek, hogy biztosítsuk a legszigorúbb előírások betartását.

RUPES WOOL gyapjú polírozó korong
Hajókhoz is!

RUPES WOOL PAD gyapjú polírozó korong Úgy tervezték, hogy lenyűgöző vágási sebességet érjen el, miközben csökkenti a hologram kockázatát, és javítsa a folyamat hatékonyságát, miközben sima, rezgésmentes felhasználói élményt nyújt. A vadonatúj, RUPES csavart, természetes gyapjú párnák kompatibilisek szinte minden forgó polírozó szerszámmal a piacon. Minden RUPES csavart természetes gyapjúpárna 100% -ban természetes báránygyapjú prémium keverékéből készül, és pontosan 35 mm -es szálhosszal van összeállítva. A párna kialakításakor nem használnak szintetikus szálakat vagy töltőanyagokat, és minden szálat gőzzel állítanak be a szín konzisztenciájának és tartósságának biztosítása érdekében. A RUPES csavart természetes gyapjú párnáit úgy fejlesztették ki, hogy optimalizálják a RUPES Coarse Rotary Compound teljesítményét különféle alkalmazásokban és iparágakban.

Sikaflex®-291i hajóipari tömítő ragasztó 300ml

Sikaflex®-291i Sokoldalúan felhasználható hajóipari tömítő ragasztó Sikaflex®-291i a hajóipar számára kifejlesztett állékony, egykomponensű, poliuretán tömítőanyag, amely levegőnedvesség hatására köt meg. Sikaflex®-291i megfelel a Nemzetközi Hajózási Szervezet (International Maritime Organisation - IMO) alacsony lángterjedési követelményeinek. TERMÉK ELŐNYEI Wheelmark jelöléssel ellátott Egykomponensű formula Nagy rugalmasságú Csekély szag Nem okoz korróziót Átfényezhető A legtöbb felületen jól tapad Oldószermentes Nagyon alacsony VOC-tartalom Nagyon alacsony izocianát tartalom

Sikaflex®-292i Többcélú ragasztóanyag hajóipari felhasználáshoz 300ml

Sikaflex®-292i Többcélú ragasztóanyag hajóipari felhasználáshoz 300ml A Sikaflex®-292i állékony, tixotróp, paszta állagú, egykomponensű poliuretán ragasztó, mely a levegő nedvességtartalmával reagálva köt meg. Kiváló ragasztási tulajdonságokkal és magas mechanikai szilárdsággal rendelkezik. A Sikaflex®-292i megfelel a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (IMO) alacsony lángterjedési követelményeinek. Jó hézagkitöltő tulajdonsággal rendelkezik Átfényezhető A legtöbb alapfelületen jól tapad

Sikaflex®-295 UV üveg ragasztó- és tömítőanyag 300ml

Sikaflex®-295 UV üveg ragasztó- és tömítőanyag 300ml Szerves üvegek ragasztó- és tömítőanyaga a hajóiparban A Sikaflex®-295 UV paszta állagú, egykomponensű poliuretán ragasztó, mely a levegő nedvességtartalmával reagálva köt meg. Hajóipari szerves üvegek ragasztására és tömítésére kül- és beltéren egyaránt alkalmas. A Sikaflex®-295 UV megfelel a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (IMO) követelményeinek. Kiváló feldolgozási tulajdonságokkal rendelkezik Öregedés- és időjárásálló Alkalmas szerves üvegekhez

Sikaflex®-591 univerzális hajóipari tömítő 300ml

Sikaflex®-591 Univerzális tömítőanyag hajóiparban való felhasználáshoz A Sikaflex®-591 a Sika STP-technológiáján (Silane Terminated Polymer - szilán bázisú polimer) alapuló tömítőanyag. Mivel rendkívül ellenálló a zord tengeri időjárási körülményekkel szemben, így széles körben alkalmazható. A Sikaflex®-591 megfelel az általános környezetvédelmi és biztonsági előírásoknak. A Sikaflex®-591 megfelel a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (IMO) által meghatározott alacsony lángterjedési követelményeknek (FTP kód 5. rész). TERMÉK ELŐNYEI IMO által jóváhagyva Megfelel a környezetvédelmi és biztonsági előírásoknak Izocianát-, oldószer-, PVC-, ftalát- és ón katalizátor mentes Nagyon rugalmas Kiváló időjárás állóság Nagyon jó feldolgozási és kezelési tulajdonságok A legtöbb hajóipari felületen jól tapad

VEMAR 909 egy lépcsős hajópolír 1kg

VEMAR 909 egy lépcsős hajópolír 1kg

16 990 Ft

16 990 Ft / kg

Kosárba

Nagy teljesítményű, szilikonmentes polírozópaszta. Fejlett technológiájának köszönhetően nyújt egyszerre kiváló leválasztást és polírozást minden típusú fedőbevonathoz.

VEMAR COMFORT önkopó algagátló
Bevezető ár!

Nagy teljesítményű önkopó algagátló, Szabályzott réz-oxid kibocsátásának és kivételes biocid összetételének köszönhetően védi a hajótestet az algásodástól, valamint egyéb makro organizmusoktól ( pl.: kisebb kagylók). Ideális üvegszál erősítésű poliészter, fa és fém csónakokhoz (alumínium kivételével), akár 29 csomós sebességig.

VEMAR COMFORT PLUS önkopó algagátló
Bevezető ár!

Nagy teljesítményű rézmentes önkopó algagátló, Szabályzott biocid kibocsátásának köszönhetően védi a hajótestet az algásodástól, valamint egyéb makro organizmusoktól ( pl.: kisebb kagylók). Ideális üvegszál erősítésű poliészter, fa és fém , alumínium csónakokhoz , hajókhoz akár 29 csomós sebességig.

Vemar LEISURE önkopó algagátló
Bevezető ár!

Nagy teljesítményű önkopó algagátló, Szabályzott réz-oxid kibocsátásának és kivételes biocid összetételének köszönhetően védi a hajótestet az algásodástól, valamint egyéb makro organizmusoktól ( pl.: kisebb kagylók). Ideális üvegszál erősítésű poliészter, fa és fém csónakokhoz (alumínium kivételével), akár 25 csomós sebességig.

VEMAR Sapphire PU 2K fedőfesték (A+B komponens) 0,7 liter

A VEMAR Sapphire fedőbevonat-sorozatát úgy tervezték, hogy ellenálljon a szélsőséges időjárási és kopási körülményeknek, és hosszú távon friss és fényes felületet biztosítson. A speciális termékek, mint például a fenékfestékek, alacsony vízáteresztő képességet és vegyi kiömlés elleni védelmet biztosítanak.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu