+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 50.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

GY.I.K Gyakori kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyire elég?

Full Dip spray 400ml: átlagosan 1 m2 egyszeri teljes takarással (kb. 4-5 réteg) történő lefedésére elegendő. Igénybevételtől függően több rétegben javasoljuk felvinni. Full Dip folyékony gumi (fémdobozos): átlagos anyagigény 150-200g / m2.

Felvihető festéssel mártással, szórással (gépi szórás esetén hígítás szükséges!)

Autófelni fújásához mennyi anyagra van szükség?

A szükséges anyagmennyiség függ a felni méretétől, a küllők számától és hogy a teljes felnit vagy csak az elejét szeretnénk bevonni. Ennek megfelelően 4 db felni bevonásához 3-4 flakon szükséges. A felniket több rétegben (minimum  5-6 ) fújja át, így tartósabb lesz és könnyebben lehúzható, eltávolítható marad.

Teljes autó bevonásához mennyi anyag szükséges?

A Full Dip folyékony gumibevonat használható autók teljes bevonására, azonban az anyag másként viselkedik mint a festékek így felvitele speciális beállításokat és más eljárást igényel. Mielőtt a teljes autó bevonásának nekiáll mindenképp próbálja ki, hogy a rendelkezésére álló festőrendszer milyen eredményt ad Full Dip fújásakor. Kis vagy közepes autó esetén az anyagigény kb. 8 liter ( min.7-8 rétegben ), ez azonban erősen függ az autó méretétől, a szórórendszertől valamint, hogy milyen színt kell átfedni (pl. sötét szín világossal való átfedése több anyagot igényel). Az alábbi diagramm tájékoztatást ad az alkalmazott fújási mennyiségekről.

A Full Dip 4 literes kiszerelések gyárilag hígítottak. Nincs szükség további hígításra, egyből használható.

FIGYELEM! A termék érzékeny az üzemanygra. Nem oldja fel, csak meglágyítja. Ha üzemanyag éri NEM szabad törölni, dörzsölni. Várjuk meg míg elpárolog.

Javasolt  gyakorlott szakember segítségét kérni. a minőségi felület eléréséhez. Szakszerűtlen vagy anyagismeret híányából adódó hibákért nem vállalunk felelősséget.

Mindíg végezzen próbát!!!

Mi a teendő ha a spray nem fúj rendesen?

Előfordul, hogy a spray "köpköd" azaz fújás közben cseppek képződnek. Ez a hibajelenség az alábiakra vezethető vissza: a flakon nem lett megfelelően felrázva. Használat előtt mindig alaposan rázza fel a spray-t! a flakon túlságosan hideg. Az ideális hőmérséklet 18-20 C fok, ha ennél hidegebben fúj melegítse fel a spray-t! anyagmaradék miatt egyenetlen a szórás. Használat után fordítsa fejjel lefelé a spray-t és fújja ki! Igy nem szárad anyag a csőbe vagy a szórófejre.

Mi a különbség a Plasti Dip és a Full Dip között?

Gyakorlati különbség a használhatóság és tulajdonságok között nincs. Alapban ugyan azokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, csak más a gyártó ország. Tapasztalataink szerint maximálisan alkalmas mind a két termék a leírásokban szereplő tevékenységek használatához. Igazi különbségek főleg színekben és kiszerelésekben tapasztalhatóak. A Full Dip esetében több szín áll rendelkezésre, és simábbra fújható. Saját lakkjával akár fényes bevonatot is létrehozhatunk.

 

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu