+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 50.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

Ipari festékrendszer

Általános ipari festékeink megoldást jelentenek minden fémfelületre, ide értve a vasat, alumíniumot és egyéb, nem vas-alapú fémet is, iparágak széles köre számára:

Háztartási gépek: mosó- és mosogatógépek, tűzhelyek, szárító és vasalógépek, valamint azok alkotóelemei.
Hűtőrendszerek: tűzhelyek, kollektorok, hőszivattyúk, kazánok, radiátorok, fűtőpanelek, vezetékek.
Elektromos elosztóberendezések: transzformátorok, generátorok, turbinák, kollektorok és hálózati építmények.
Építőipar: fémpanelek, szerszámok, tetőszerkezetek, térelválasztók, szellőző-berendezések.
Villamosság: gépházak, indítók, kéziszerszámok, szekrények.
Fémfeldolgozó-ipar: gépgyártás, kerítések, fémbútorok, széfek és pénztárgépek.
Autóipar: akasztékok, tengelyek, karosszériák, keretek, ülések, rugók, lökhárítók, motorházak és forgórészek, hidraulikus-, és pneumatikus alkatrészek, illetve speciális járműberendezések védelme
Öntés: csatorna és egyéb fedelek, szelepek, szerelvények, tűzcsapok.
Vasgyártás: védőlakkok és könnyű fedőrétegek, csővédelem
Sportszeripar: Sportszeripari égetett zománcfestékek, kerékpár festékek

ARMOR SKIN 2K Platóvédő bevonat FEKETE szett
Selyemfényű! Újdonság!

Kétkomponensű, egyrétegű szerkezeti bevonat szélsőséges időjárás, kémiai, UV, és mechanikai ellenállással. Az építőiparban, mezőgazdasági gépek, vasúti járművek, különböző acélszerkezetek, PV és LCV (furgonok, teherautók, lakóautók), hajók és ipari lakkozás védelmére használják, ami magas szintű mechanikai-, kémiai- és időjárás-állóságot igényel.

Einhell Festékszóró Pisztoly 1L 1,2mm (Alsótartályos)
Kosárba

Barkács és ház körüli felhasználásra ajánlott Állítható szórásszélesség és levegőmennyiség Alkalmas kerítések, korlátok, lemezek, fa és fém tárgyak festésére, lakkozására Keskeny felülethez is (pl. oszlopok) alkalmas veszteség nélkül Fém festéktartály Szabvány gyors csatlakozós levegőcsatlakozás

GRAVIHEL 1K ( Nitro alapú ) Ipari festékrendszer

Nitro hígítású egy komponensű festék. Gyorsan szárad. Általános ipari festékeink megoldást jelentenek minden fémfelületre, ide értve a vasat, alumíniumot és egyéb, nem vas-alapú fémet is, iparágak széles köre számára, akár otthoni felhasználásra is. RAL színskála szerint színezve. Hígítás: Nitro hígítóval 50% ig

ARMOR SKIN 2K Platóvédő RAL színekben MATT!
Matt! Újdonság!

Matt, kétkomponensű, egyrétegű szerkezeti bevonat szélsőséges időjárás, kémiai, UV, és mechanikai ellenállással. Az építőiparban, mezőgazdasági gépek, vasúti járművek, különböző acélszerkezetek, PV és LCV (furgonok, teherautók, lakóautók), hajók és ipari lakkozás védelmére használják, ami magas szintű mechanikai-, kémiai- és időjárás-állóságot igényel. Kérjük a választott egyedi RAL színkódot a rendelés megjegyzés rovatába beírni! Legnépszerűbb szín a RAL6031 NATO zöld.

ARMOR SKIN 2K Platóvédő RAL színekben
Selyemfényű! Újdonság! Metál adalékkal is!

Kétkomponensű, egyrétegű szerkezeti bevonat szélsőséges időjárás, kémiai, UV, és mechanikai ellenállással. Az építőiparban, mezőgazdasági gépek, vasúti járművek, különböző acélszerkezetek, PV és LCV (furgonok, teherautók, lakóautók), hajók és ipari lakkozás védelmére használják, ami magas szintű mechanikai-, kémiai- és időjárás-állóságot igényel. Kérjük a választott egyéb RAL színkódot a rendelés megjegyzés rovatába beírni!

MATT ipari 1K festék spray RAL színekben 400ml
MATT!

Gyorsan száradó MATT vinyl akril alapú ipari festék. Alkalmas szélsőséges kültéri kitettség elleni védelemre, rendkívül gyors száradást és jó minőségű korrózióvédelmet igénylő fémfelületekhez. A vinil-akril bevonat jobb mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik és keményebb, mint az alkid, és jól ellenáll a kőfelverődésnek. Közvetlenül felhordható galvanizált lemezfelületekre, azonban ajánlatos előzetesen tesztelni a tapadást.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu