+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 50.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

FullCarX® bőr kormánykerék-helyreállító készlet 1db

A FullCarX® bőr kormánykerék-helyreállító készletet kifejezetten arra tervezték, hogy néhány egyszerű lépésben megjavítsa járműve bőrkormánykerekét. Fekete szín.
A készlet tartalma:
400-as csiszolópapír a pórusok kisimításához és megnyitásához
Fekete neoprén kesztyű
30 ml Professzionális zsíroldó, kifejezetten bőrre.
30 ml matt fekete festék, vízbázisú, speciális bőrre.
30 ml Kondicionáló és tömítőanyag bőrhöz.
Applikátor szivacs.
Mikroszálas törölköző.
Megjegyzés: Használat előtt ellenőrizze, hogy a kormánykerék bőrből készült-e.

Részletek
Szállítási idő 2-3 munka nap
Részletek
  • 19 990 Ft19 990 Ft / darabSúly: 0.50 kg
db
Kosárba

Termékleírás

A FullCarX® bőr kormánykerék-helyreállító készletet kifejezetten arra tervezték, hogy néhány egyszerű lépésben megjavítsa járműve bőrkormánykerekét. Fekete szín.

MEGJEGYZÉS: Különös figyelmet kell fordítani, és felhelyezés előtt ellenőrizze, hogy a kormánykerék bőrből és nem szintetikusból készült-e.

Használható a kopás vagy elszíneződés kezdeti fázisaiban, egészen a teljes helyreállítás előrehaladott fázisáig. Könnyen, néhány perc alatt helyreállítja a bőr kormánykereket. A felhasznált festék tartós, vízbázisú, magára a bőrszövetre ártalmatlan, gyorsan száradó. Teljes garanciával, Spanyolországban (Valencia) gyártva, a FullCarX cégnél.

A KIT tartalma:

400-as csiszolópapír a pórusok lágyításához és megnyitásához: A festék használata előtt használja a csiszolópapírt. A csiszolópapír célja a pórusok kinyitása, hogy a festék behatoljon és felpuhítsa a kopásos területeket, ami jellemző a gyűrűs súrlódásra, vagy az idő múlásával bekövetkező egyszerű hámlásra. Csiszolópapírral az egész kormánykereket kisimíthatja, és nagyban megkönnyítheti a festék és a pigment felszívódását.
Fekete neoprén kesztyű. Nagy vastagságú és újrafelhasználható.
30 ml Professzionális zsíroldó, kifejezetten bőrre. Szagtalanított benzin alapú zsíroldó, műszaki bőrök előkezeléséhez és előkészítéséhez.
30 ml matt fekete festék, vízbázisú, speciális bőrre. Matt felületű koromfesték, vízbázisú, nagy festőképességgel és sok fedést biztosít. Szivaccsal hordják fel.
30 ml tömítőanyag. Alkalmazza, ha a kormánykerék színezett. Várjon legalább két órát.
Applikátor szivacs.
Mikroszálas törölköző.


UTASÍTÁS . Kövesse a három egyszerű lépést: 1. LÉPÉS. Bőr zsírtalanító.


Zsírtalanítóval enyhén megnedvesített tiszta, puha, fehér ronggyal vigye fel az egész kormányra (szükség esetén többször alkalmazza). Ez az eljárás nagyon fontos, hogy eltávolítsa a zsír- vagy izzadságnyomokat a kezéről, és biztosítsa a festék optimális tapadását.

1.2. LÉPÉS Szivacs-csiszolópapír. Finoman csiszolja meg a kormánykerék bőrét. NAGYON FONTOS az egész kormánykereket tökéletesen csiszolni, hogy megnyíljanak a bőr pórusai, és így a festék behatoljon. A kormánykerék csiszolása után nagyon jól távolítsa el a csiszolószivacs által termelt port. Javasoljuk, hogy ismét adja át a zsírtalanítót.

2. LÉPÉS. Bőrjavító festék.

A javítófestéket a bőr tisztítása és előkészítése után kell használni, miután az tökéletesen zsírtalanított. A festék felhordása előtt védjük azokat a részeket, amelyeket nem szeretnénk festeni. A festéket akkor alkalmazzuk, amikor a bőr megszáradt, fél vagy 1 órával a tisztítás után. A készítményt felrázva, hogy a pigment jól elkeveredjen, szivaccsal kell felvinni az érintett területekre (színvesztéssel), és körkörös mozdulatokkal, mindig varrástól varratig kell felvinni a felületre az első vékony réteget.

A száradás felgyorsításához használhat hajszárítót, nem túl forró, csak a szárítás elősegítésére. Célszerű több réteget felvinni egyetlen vastag réteg előtt. Ha valamelyik alkatrész nagyon elszíneződött, és főleg több festékre van szüksége, csak több réteget vigyen fel arra a területre, majd homogenizálja a kormánykerék többi részével.

A nagyon rossz állapotú kormánykerekek jobb megjelenése érdekében minden egyes festékréteg után újra csiszolhatja a területet, hogy puhává tegye a bőrt és új megjelenést kapjon. A csiszolás után vigye fel újra a foltot. Ezt többször is megteheti, amíg tökéletes végeredményt nem kap. Ne feledje, hogy a foltnak nagyon száraznak kell lennie ahhoz, hogy csiszolható legyen.

3. LÉPÉS. TÖMÍTŐSZER. Speciális fixáló.

Miután a javítófesték megszáradt (száradás után legalább 2 óra), a védőréteget tiszta, szöszmentes ruhával vigye fel, és hagyja, hogy a bőr felszívja. Nem szabad úgy felvinni, mintha a kendő ecset lenne, mert a vonások láthatóak lesznek, amikor megszárad. Az alkalmazást apránként kell végezni anélkül, hogy a kormánykereket túlzott elmozdulás/húzás közben nedvesen hagyná és levegőn megszáradna. 2x alkalmazható a kormányon.

Termék videó

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 munka nap
GyártóFull Carx
Származási országSpanyolország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyél Te az első!

Kérdezz a termékről!

Melyik egy szín a következők közül: szék, asztal vagy lila?

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu