+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 40.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

MANIAC - APC univerzális tisztítószer 500ml

MANIAC - APC univerzális tisztítószer 500ml

MANIAC - APC univerzális tisztítószer 500ml
Univerzális termék, amely széles hatásspektrumának köszönhetően bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas
Univerzális APC, biztonságos, koncentrált és rendkívül hatékony: behatol a szennyeződésekbe és feloldja azokat anélkül, hogy csíkokat hagyna

Részletek
Szállítási idő 2-3 munka nap
Részletek
  • Cikkszám: MF-684 600 Ft9 200 Ft / literSúly: 0.70 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Univerzális felülettisztító

A termék előnyei:
Univerzális termék, amely széles hatásspektrumának köszönhetően alkalmazható belső és külső terekben egyaránt.
Univerzális APC, biztonságos, koncentrált és rendkívül hatékony: behatol a szennyeződésbe és feloldja azt anélkül, hogy csíkokat hagyna.
Minden felületen biztonságos, még az érzékeny és színes anyagokon is hatékonyan és biztonságosan működik anélkül, hogy kifakulna.
Megszünteti tartósan a nehezen eltávolítható vegyes szennyeződéseket a szövetekről, szőnyegekről vagy műanyagokról, például a szerves és szervetlen maradványokat tartalmazó foltokat, amelyek nehezen eltávolíthatók a piacon kapható hagyományos mosószerekkel.
Akár ideális a keréktárcsák, hűtőrácsok, motortér és rovartörmelék tisztítására.
Odour Stop Technology, amely azonnal semlegesíti a kellemetlen szagokat.
Használati útmutató:
Autó belseje:A terméket vagy az oldatot egyenletesen, közvetlenül a kezelendő felületre kell felvinni, és puha sörtéjű ecsettel addig kell eloszlatni, amíg hab képződik. Lágy, nedves mikroszálas ruhával törölje le, végül száraz ruhával szárítsa meg a felületet.
Kerék- és motortárcsák: A terméket vagy az oldatot a kezelendő felülettől 20 cm távolságból vigye fel, és hagyja hatni. A terméket puha sörtéjű ecsettel oszlassa el. Öblítse le a keréktárcsákat nagynyomású víztisztítóval, a motortérből pedig mikroszálas ronggyal távolítsa el a szennyeződéseket.
Hígítás
Az autó belső terek (szövetek, műanyagok és szőnyegek)A terméket 1 : 5 arányban (1 rész termék 5 rész vízhez) kell hígítani.

Autó külső felületére (keréktárcsák és motortér) A terméket a szennyeződés típusától függően 1:1 és 1:3 arányban (egy rész termék: egy rész víz) hígítsuk fel.

Az előmosási fázishoz, valamint a karosszérián és a szélvédőn lévő rovarmaradványok eltávolításához a terméket 1 : 20 arányban (1 rész termék 20 rész vízhez) hígítsa fel.

Javaslatok: Kövesse az ajánlott hígítási arányokat. Beltéri használat esetén távolítsa el a port, és jól porszívózzon, hogy elkerülje a kellemetlen foltokat a szöveteken. Ha az autó külső felületén használja, ne használja a terméket a napon, és ne hagyja megszáradni.
Gyakran ismételt kérdések:
Mi a különbség a "MANIAC - APC UNIVERSAL CLEANER" és a "MANIAC - CLEANER FOR WHEELS AND TYRES" között?
Bár a "MANIAC - APC All Purpose Cleaner" használata ugyanolyan biztonságos, mint a "MANIAC - Wheel and Tyre Cleaner" használata, az APC nem képes ugyanúgy áthatolni a gumiabroncsfoltokon, ezért nagyobb koncentrációt kell használni az azonos tisztítási teljesítmény eléréséhez. Az APC tökéletes többcélú termék általános keréktisztításhoz.
Mi a különbség a "MANIAC - APC UNIVERSAL CLEANER" és a "MANIAC - INTERIOR CLEANER" között?
Bár az APC ugyanolyan biztonságosan használható és nagyobb tisztítóerőt biztosít, mint a "MANIAC - INTERIOR CLEANER", az APC nem adja ugyanazt a felületet a kezelt anyagoknak. Az APC a "MANIAC Interior Cleaner"-hez képest jobban alkalmas a kemény szennyeződések kezelésére.

Mi a különbség a "MANIAC - APC UNIVERSAL CLEANER" és a "MANIAC - FOAM GUN PREPARATION" között?
Az APC nem használható habpisztollyal, csak kézi permetezővel. Az APC alkalmas mindazok számára, akik nem akarják vagy nem tudják a rendszert habpisztollyal használni.

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 munka nap
GyártóMA-FRA
Származási országEU.

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyél Te az első!

Kérdezz a termékről!

Melyik szó kezdődik 'k' betűvel: macska, kakas vagy zsiráf?

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu