+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 40.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

MANIAC - semleges sampon 1000ml

MANIAC - semleges sampon 1000ml

2 az 1-ben formula semleges pH-értékkel, ideális gyakori mosáshoz

Részletek
Szállítási idő 2-3 munka nap
Részletek
  • Cikkszám: MF664 990 Ft4 990 Ft / literSúly: 1.00 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Semleges sampon
A termék előnyei:
2 az 1-ben formula semleges pH-értékkel, ideális gyakori mosáshoz:

① Kézi mosás mosókesztyűvel: puha, tömör és kenhető habréteget hoz létre, amely bármilyen felületen biztonságossá teszi a mosást, és lehetővé teszi, hogy körkörös karcolások vagy mikro karcolások kockázata nélkül mossa autóját. Tiszteletben tart bármilyen korábban alkalmazott védelmet, és kiváló gazdaságossággal rendelkezik az akár 1 : 400-as hígítási aránynak köszönhetően (1 rész termék 400 rész vízhez).
② Előmosás habpisztollyal:magas lágyító képességgel, átlagon felüli ragasztóhabot eredményez. Intenzív és homogén aktív habja magába zárja a szennyeződéseket, és megkönnyíti azok eltávolítását az ezt követő öblítési fázisban, anélkül, hogy halóhatást vagy csíkokat hagyna.

- Bubble Gum illat.

Felhasználási útmutató:
① Kézi mosás vödörrel: 1 : 400 arányban hígítsa a terméket (3 kupaknyi termék 10 liter vízben). Egy második vödör tiszta vízzel öblítse le a kesztyűt. A járművet mindig nedvesen kell tartani, dolgozzon felülről lefelé puha szivaccsal vagy mikroszálas kesztyűvel. Mossa le az egész járművet, ne hagyja, hogy a sampon rászáradjon a karosszériára. Végül öblítse le a felületet, és folytassa a szárítást a Super Dryer mikroszálas kendőnkkel.

② Előmosás habpisztollyal:A terméket előhígítva 1 : 10 arányban (egy rész termék és 10 rész víz) vigye fel a teljes járműre. Várja meg a termék hatását, körülbelül 4 percig, amíg a hab elvékonyodik. Ne hagyja azonban megszáradni a karosszérián. Öblítse le a járművet nagynyomású vízzel felülről lefelé, majd folytassa a kézi mosást (vödörrel).
Hatásmechanizmus:
A "MANIAC - Semleges sampon" termék átlagon felüli habzóerővel rendelkezik: habzási elve kompakt filmet hoz létre, amely a felülethez tapad. Intenzív és egyenletes kenést biztosít, magába zárja a szennyeződéseket, és megkönnyíti az eltávolítást az ezt követő öblítési fázisban anélkül, hogy csíkokat képezne. Figyelemre méltó lágyító képessége lehetővé teszi, hogy kíméletesen eltávolítsa az összes jelenlévő szennyeződést. A WAX SAFE technológia gyakori használatra teszi alkalmassá, mivel tiszteletben tartja az alatta lévő védelmet, és megszabadítja a teljesítményét rontó felületi szennyeződésektől. A "MANIAC - Semleges sampon" termék, amelyet vödörrel történő kézmosáshoz használnak, kiváló gazdaságossággal büszkélkedhet: 1 : 400 arányig hígítható (1 rész termék 400 rész vízhez), így ideális a gyakori vagy karbantartó mosáshoz.

Javaslat:
Gondoskodjon arról, hogy a jármű felülete ne legyen forró, és az autó árnyékban legyen, kerülje a közvetlen napfényt. Az első lépés mindig az előmosás. Erősen lerakódott szennyeződés esetén javasoljuk a "MANIAC - Habpisztoly előmosás" termékünkkel történő előmosást, hogy eltávolítsa a felületen lévő durva szennyeződéseket a karcolások elkerülése és a következő lépés, a kézi mosás megkönnyítése érdekében. Javasoljuk, hogy a mosási módszert két vödörrel (az egyik vödörben sampon/víz oldat, a másik vödörben csak tiszta víz) és egy mikroszálas mosókesztyűvel, mint például a "Double Glove - Microfiber" vagy egy szivacs/párna, mint például a "Microfiber Sponge - COMFORT". A keréktárcsák és a gumiabroncsok mosásához használjon további szivacsot vagy mosókesztyűt. Egy szűrővel ellátott vödör használata segít eltávolítani a szennyeződéseket és a törmeléket a kesztyűről vagy szivacsról, és a vödör aljára helyezni. Javasoljuk, hogy kéthetente egyszer mossa le autóját.
Gyakran ismételt kérdések:

Mikor használhatom a "MANIAC - NEUTRÁLIS sampont"?
A "MANIAC - Semleges sampon" tökéletes termék a gyakori vagy karbantartó mosáshoz.

Mit jelent a karbantartó mosás?
A mosás célja, hogy tisztán tartsa autóját anélkül, hogy a korábban felhordott védelem károsodna. A karbantartási mosásokat általában hetente vagy kéthetente, bizonyos kilométerszám után végzik. A "MANIAC - Semleges sampont" habosító pisztollyal vagy kézzel is alkalmazhatja.

Mi>Mi van, ha az autónak magas a futásteljesítménye vagy hosszú ideig volt kitéve rossz időjárásnak?
Ha autója több mint két hétig volt kitéve az időjárás viszontagságainak, vagy nagy a futásteljesítménye, akkor előfordulhat, hogy makacsabb szennyeződéseket, például az út mocskát el kell távolítania, amikor például egy utazásból visszatér. Ebben az esetben azt tanácsoljuk, hogy használja a "MANIAC - habpisztolyos előmosás" termékünket az előmosáshoz, mielőtt semleges samponnal kezdené a kézmosást.

Mit tegyek, ha azt veszem észre, hogy elfelejtettem leöblíteni az autó egy részét szárítás közben? Vagy ha az autó túl sokáig volt a napon, és a sampon beszáradt?
Nem probléma, van egy tippünk, amivel könnyen megoldhatja a problémát anélkül, hogy újra le kellene mosnia az autót. A "MANIAC - Detailer - Exterior" használatával biztonságosan és egyszerűen eltávolíthat minden foltot vagy körkörös karcolást. Valójában ez a termék mosás után szárító és befejező segédanyagként is használható.

Mit tehetek, ha a száradás után fényt és védelmet szeretnék adni?
A mélyfényű fény és védelem érdekében javasoljuk a "MANIAC - ultragyors kerámia viasz" használatát.

Mi a különbség a "MANIAC - Habpisztolyos előmosás" és a "MANIAC - Semleges sampon" előmosás között?
A "MANIAC - Előmosás habpisztolyokhoz" esetében a hab tömör marad és tapad a felülethez, így könnyebben felpuhítja a makacs szennyeződéseket, míg a "MANIAC - Semleges sampon" nagy kenőképességgel és nagy hígítási aránnyal rendelkezik, akár 1 : 400, de sokkal kisebb felületi tapadással, ezért nem ajánlott makacs szennyeződések esetén.

Miért kell 2 vödröt használnom?
Mert az egyik vödörbe kerül a víz és a samponoldat, a másikba pedig csak a tiszta víz. Minden alkalommal, amikor a mosókesztyűvel áttörli az autó paneljét, először öblítse le a vödörben tiszta vízzel, majd mártsa bele a vödörbe a vízzel és samponoldattal. Ez megakadályozza, hogy a még a felületen lévő maradványok átkerüljenek az egyik panelről a másikra, ami kellemetlen kavarodásokhoz vagy karcolásokhoz vezethet.

Miért van szükség az autó egyes "részek/panelek" mosására?
Ez azért van, hogy az egyik részből ne kerüljön át a másikba a szennyeződés, ami megkarcolhatja a fényezést.

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 munka nap
GyártóMA-FRA
Származási országEU.

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyél Te az első!

Kérdezz a termékről!

Melyik szó kezdődik 'k' betűvel: macska, kakas vagy zsiráf?

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu