+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 40.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

MANIAC - ultragyors kerámia viasz 500ml

MANIAC - ultragyors kerámia viasz 500ml

MANIAC - ultragyors kerámia viasz 500ml
Szuperhidrofób SiO2 kerámia polimereket tartalmazó tömítőviasz spray, amely a felülethez kötődik és öntisztuló védőpajzsot képez.
Védő nanobevonat: azonnal a fényezésre tapad, taszítja a szennyeződéseket, a vizet és az UV-sugarakat, hihetetlen víztaszító tulajdonságainak köszönhetően pedig hosszú ideig tisztán tartja az autót.

Részletek
Szállítási idő 2-3 nap
Részletek
  • 6 700 Ft13 400 Ft / literSúly: 0.50 kg
Kosárba

Termékleírás

Premium hidrofób viasz SiO2-vel

Termék előnyei:

Szuperhidrofób SiO2 kerámia polimereket tartalmazó spray viaszos tömítőanyag, amely a felülethez kötődve öntisztuló védőpajzsot képez.
Nano védőbevonat: azonnal a festékhez tapad, taszítja a szennyeződéseket, a vizet és az UV-sugarakat, és hihetetlen víztaszító tulajdonságainak köszönhetően hosszabb ideig tisztább marad az autó.
Univerzális: használható autókon, motorkerékpárokon, hajókon vagy kerékpárokon.
Egyszerű és extra gyors alkalmazás: percek alatt felhordható.
Nedves fényvisszaverő hatást és mély fényt kölcsönöz a festéknek, amely kiemeli a test színét, és sima tapintásúvá teszi azt.
Az időjárási viszonyoktól és a használt tisztítószerektől függően akár 4 hónapig is eltarthat, ha az autót korábban már fertőtlenítették.

Használati útmutató:
Fújja a terméket közvetlenül egy rövid bolyhos mikroszálas kendőre, terítse szét, majd egy másik tiszta és száraz, hosszú bolyhos mikroszálas kendővel szárítsa meg. A "MANIAC - Ultra-Fast Ceramic Wax" bármikor használható és újra alkalmazható, akár az autó mosása és szárítása után, karbantartó mosás után is.
TIPP: A termék hatásának fokozása érdekében javasoljuk az autó fertőtlenítését, ez lehetővé teszi, hogy a polimerek jobban tapadjanak a karosszériához.
A hatásmechanizmus:
A védekező kezelések terén zavaros a helyzet. Különböző típusú védőkezelések állnak rendelkezésre. Nézzük meg őket együtt.

Egy példa erre a viasz, például a carnauba. Könnyen felhordhatók, jó tartósságot biztosítanak, korlátozottan ellenállnak a lemosásnak, amikor az autót lemosodnak, kiváló fényt adnak, de gyenge védőréteget képeznek. Átlagos futásteljesítmény esetén 3 hét/1 hónap alatt tulajdonságaik még gyorsabban romlanak, ha nem végeznek speciális karbantartó mosásokat. A nanokerámia bevonatok ma a legfejlettebbek: felhordásuk munkaigényes, és a kézügyesség és a szükséges felszerelés szükségessége miatt főként szakemberek végzik, de maximális tartósságot, az autómosáskor történő lemosással szembeni nagyfokú ellenállást, jó fényességet és a legtartósabb védőgátat képezik. A nanokerámia tömítőanyagok, mint például a "MANIAC - ultragyors kerámiaviasz", mindkét technológia legjobb tulajdonságait ötvözik. Könnyen alkalmazható, tartós, kiválóan ellenáll a lemosásnak autómosáskor, mély fényt ad, nedves hatást kelt, és kiváló védőgátat képez.Ezzel a termékkel a viaszok legjobb tulajdonságait akartuk ötvözni a nanokerámiák által nyújtott technológiai fejlesztésekkel, így egy olyan terméket kaptunk, amely gyorsan és egyszerűen alkalmazható, és bármilyen anyagon biztonságos. Magas fényt és mélyebb, teltebb színt garantál nedves hatással.
Mikor kell alkalmazni a "MANIAC - ULTRARITY CERAMIC WAX" terméket?
A kezelendő felület fertőtlenítése után ez egy szükséges lépés a tapadás elősegítése és a védelem időtartamának maximalizálása érdekében. A szennyeződéstől függően használhatja a "MANIAC vaseltávolítót" és a "MANIAC vízfolt- és ásványi anyag eltávolítót" a kémiai szennyeződésmentesítéshez, valamint az agyagpálcát a mechanikai szennyeződésmentesítéshez. A jármű polírozása után a "MANIAC - ultragyors kerámia viasszal" megvédheti és lezárhatja a polírozott felületet.

Miért kell váltogatni a két sampont?
Ha túl sok védőkezelést alkalmaz, a felület telítődik, és nem fogadja el a további védelmet. A túl sok felhordás nem károsítja a felületet, de a felesleges termék csíkok kialakulásához vezet. Ráadásul pazarlás is van, mert a több termék használata nem növeli a védelmet, hanem éppen ellenkezőleg. A tanácsunk tehát: a lényegesen kevesebb jobb, mint a túl sok.

Hány kendőre van szükségem a "MANIAC - ULTRARITY CERAMIC WAX" alkalmazásához?
Mindig 2 kendőre lesz szüksége. Fogja az elsőt, és vigye fel a védőbevonatot, majd a második ruhával távolítsa el és fejezze be. Használjon kiváló minőségű mikroszálas kendőket, mint a Double Face mikroszálas kendőnk, amely nem rendelkezik varratokkal vagy címkékkel, amelyek megkarcolhatják a karosszériát.


Javaslat:
Koncentrált termék, fújjon kis mennyiséget a karosszériára vagy egy száraz és tiszta mikroszálas kendőre. Győződjön meg róla, hogy a második törlés mindig száraz, hogy elkerülje a csíkokat és a glóriahatást.

Paraméterek

'Térfogat0.5l
'Súly0.57kg

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 nap
GyártóMA-FRA Hobby
Származási országItaly

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyél Te az első!

Kérdezz a termékről!

Melyik szó kezdődik 'k' betűvel: macska, kakas vagy zsiráf?

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu