+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 50.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

MANIAC - üvegtisztító és zsírtalanító 500ml

MANIAC - üvegtisztító és zsírtalanító 500ml

MANIAC - üvegtisztító és zsírtalanító 500ml
Nem károsítja a már alkalmazott üvegvédelmet.
Gyors és egyszerű használat: eltávolítja még a legellenállóbb szennyeződéseket és a zsírt az üvegről.

Részletek
Szállítási idő 2-3 nap
Részletek
  • Cikkszám: MF-823 770 Ft7 540 Ft / literSúly: 0.50 kg
Kosárba

Termékleírás

A termék előnyei:

Nem károsítja a már alkalmazott üvegvédelmet.
Gyors és egyszerű használat: még a legkeményebb szennyeződéseket és zsírokat is eltávolítja az üvegről.
Eltávolítja a vízkő és az elektronikus cigarettákban található zsíros anyagokat.
Zero Streaks™ technológia: gyorsan szárad anélkül, hogy csíkokat vagy foltokat hagyna.
Nem tartalmaz ammóniát.
Nem foltoz vagy károsít semmilyen anyagot, amellyel érintkezik, beleértve a finomabb szöveteket, mint például az Alcantara®, a bőr vagy más műszerfalburkolati anyagok.
Minden üvegtípushoz alkalmas, beleértve a színezetteket is.
Kellemes és frissítő illat.

Használati útmutató:
Fújja közvetlenül a szennyezett üvegre, majd tiszta mikroszálas ruhával törölje le. Ezután törölje át a terméket alaposan egy másik tiszta, száraz mikroszálas ruhával, amíg teljesen száraz felületet nem kap. A belső ablakok tisztításakor a terméket egy kendőre kenje fel, hogy elkerülje a jármű más részeinek szennyeződését.
Hatásmechanizmus:
Az ablakok és üvegfelületek tisztítása nemcsak a tökéletes mosás utolsó lépéseként szükséges, hanem a látási viszonyok javítása és a vezetés közbeni biztonság érdekében is. Az egyik legnagyobb kihívás a tisztítószer eltávolítása, amely gyakran nyomokat vagy lerakódásokat hagy a felületen, ami azt jelenti, hogy több lépésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. A "MANIAC üvegtisztító és zsírtalanító" gyorsan és egyszerűen használható: mélyre hatolva eltávolít mindenféle szennyeződést, még a zsíros foltokat is, mint például az ujjlenyomatok, minden típusú ablakról és üvegről, még a sötétített ablakokról vagy a digitális eszközök képernyőiről is.

Az utastérben eltávolítja az e-cigaretta gőzében lévő zsíros anyagokat és glicerint - az úgynevezett swap-szennyet. A kezelt felületnek olajtaszító hatást kölcsönöz, ami csökkenti az ujjlenyomatokat a kezelt felületeken.

A jármű külsején eltávolít mindenféle szennyeződést, még a zsírfoltokat és a vízkőfoltokat is, de a korábban felhordott védőanyagokkal szemben hatástalan, így biztosítja azok megőrzését. A Zero Streaks technológiának köszönhetően gyorsan szárad, anélkül, hogy foltokat vagy csíkokat hagyna. Ezenkívül nem tartalmaz ammóniát vagy metanolt, és inert minden anyaggal, amellyel érintkezik, még a legkényesebbekkel is, mint például Alcantara®, bőr, puha tapintású vagy tükröződésmentes képernyők (belül) és a jármű felületén lévő krómozott díszítések. Végül, de nem utolsósorban kellemes illata felfrissíti a belső teret.
Miért használjam a "MANIAC - ABLAKTISZTÍTÓ ÉS Eltávolító" terméket a háztartási ablaktisztító helyett?
A háztartási termékeknek kisebb a tisztítóhatásuk, és mindenekelőtt kevésbé alkalmasak az autó külső és belső terében található különböző anyagok tisztítására. Ezek a termékek gyakran tartalmaznak finomítatlan ammóniát vagy alkoholt, olyan anyagokat, amelyek különösen károsak bizonyos anyagokra, amelyek az autók külső felületein és különösen a belső térben találhatók.

A "MANIAC - Üvegtisztító és zsírtalanító" emellett olajtaszító hatást is kifejt, ami csökkenti az ujjlenyomatok kialakulását a kezelt felületeken, ezért különösen alkalmas az érintőképernyők tisztítására.

El tudja távolítani az e-cigaretta gőzében lévő zsíros anyagokat és glicerint - az úgynevezett swap szennyeződéseket?
Igen, zsírtalanító ereje eltávolítja az e-cigaretta füstje által hátrahagyott glicerinmaradványokat.

Van valami különös pont, amire ebben a szakaszban figyelnem kell?
A visszahúzható ajtóablakok tisztításakor kezdje azzal, hogy néhány centiméterrel lejjebb engedi az ablakot. Ez biztosítja, hogy az ablaknak még azok a részei is megtisztuljanak, amelyeket a tömítés normális esetben takar, amikor az ablak teljesen zárva van. Ne feledje, hogy a tükröket gondosan tisztítsa meg. Ez megakadályozza a vezetés közbeni kellemetlen tükröződést, és a mosás után eltávolítja a víz utolsó nyomait is.

Paraméterek

'Térfogat0.5l
'Súly0.57kg

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 nap
GyártóMA-FRA Hobby
Származási országItaly

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyél Te az első!

Kérdezz a termékről!

Mi a harmadik betűje a kerek szónak?

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu