+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 50.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

MANIAC - vaseltávolító 1000ml

MANIAC - vaseltávolító 1000ml

MANIAC - vaseltávolító 1000ml
Felhasználásra kész, maximális hígítás 1:1
Semleges pH-értékű, savmentes készítmény

Részletek
Szállítási idő 2-3 nap
Részletek
  • Cikkszám: MF-756 590 Ft6 590 Ft / literSúly: 1.20 kg
Kosárba

Termékleírás

Eltávolít minden vasas szennyeződést a kerekekről, karosszériáról és ablakokról

A termék előnyei:

Készen áll a használatra, maximális hígítás 1 : 1.
Semleges pH-értékű, savmentes összetétel.
Eltávolítja a karosszéria azon részeit, amelyek érdes tapintásúak (a vastartalmú szennyeződések okozta szennyeződések miatt).
Ideális minden acél- és könnyűfém keréktárcsa, valamint krómozott és polírozott keréktárcsa fertőtlenítésére.
A más lemeztisztítókkal nem eltávolítható szennyeződések eltávolítására.
visszaállítja a fényt.

Használati utasítás:
Vigyen fel hígítatlanul "MANIAC vaseltávolítót" a kerék tárcsára, és hagyja hatni körülbelül 3/4 percig anélkül, hogy hagyná megszáradni a felületet. Innovatív összetétele egy speciális indikátorral rendelkezik, amely reakcióba lép a keréktárcsán lévő szennyező vasrészecskékkel, és feloldja azokat. Hatása során lilássá válik, alaposan feloldja a szennyeződéseket, miközben zsírtalanítja a kezelt felületet. Használjon kefét a legmakacsabb szennyeződések eltávolításához, különösen a küllők között és a legnehezebben hozzáférhető helyeken. Ezután öblítse le a lemezt bő vízzel, és szárítsa meg mikroszálas ruhával.

Karosszériafertőtlenítés: Mossa és szárítsa meg az autót. A terméket árnyékban és soha ne forró felületekre, egyenletesen és kb. 40 cm távolságból vigye fel. Hagyja rajta, amíg a termék száradni kezd, általában körülbelül 5/10 percig, majd öblítse le vízzel.

Karbantartáshoz és fertőtlenítéshez használja a terméket 1 : 1 arányban hígítva (1 rész termék és 1 rész víz) három mosásonként
A hatásmechanizmus:
A szennyeződések különböző típusai léteznek, általában úgy határozható meg, mint minden, ami hagyományos tisztítószerrel nem távolítható el. A szennyeződések gyakran nem láthatók első pillantásra. Azonban jelen vannak a felniken, a karosszérián és még a jármű ablakain is.

A felniken könnyen észrevehető a vaskos szennyeződés. Ha például egy speciális termékkel történő tisztítás után a küllők között és a felni csatornáján még mindig láthatóak ellenálló szennyeződések és fekete vagy sötétbarna pöttyök, ezek szennyeződések.

Mély szennyeződés esetén ez a karosszérián is látható: a fényezés mattnak tűnik, és a mosás után is barna foltok láthatók a fehér autón.

Ha viszont az autómosás után nem lát sötét foltokat, nem látható szennyeződés, akkor végezze el a tesztet rendes eldobható kesztyűvel, mint amilyet a benzinkúton vagy a bevásárlásnál használnak. Tegye fel őket, és óvatosan "simogassa" a karosszériát. Ha a karosszéria érdes tapintású, az szennyeződés!

A "MANIAC vaseltávolító" eltávolítja a vasoxid-szennyeződéseket, például a vasúti vagy villamosvágányokon a súrlódás miatt makacsul lerakódott fékport és vasrészecskéket, valamint az utakon vagy építkezéseken az ipari szennyeződéseket és szennyeződéseket. A "MANIAC Vasalóeltávolító" használatát javasoljuk, ha a karosszéria tompa vagy érdes tapintású, illetve ha a keréktárcsákon mosás után kisebb foltok vagy foltok jelennek meg. A legjobb eredmény elérése érdekében a kezelendő felülethez megfelelő ecsetet használjon.
Javaslatok:
A termék semleges pH-értékű, és jellegzetes szaga miatt nyitott, jól szellőző helyen ajánlott használni. A termék csak vas- vagy vastartalmú anyagokon működik: vigyázzon, hogy ne alkalmazza a féknyergeken, hacsak nem festettek.

Gyakran ismételt kérdések:
Mi a szennyeződés?
A szennyeződés különböző eredetű lehet, és összefoglalóan ásványi anyagokban, kalciumban, vasban és vízkőben nyilvánulhat meg. A vasút- vagy villamosvonalakon a súrlódás során keletkező, illetve a gyárak által kibocsátott vasrészecskék rendkívül illékonyak, és a környéken minden jármű ki van téve az ilyen típusú szennyeződésnek. A hagyományos tisztítószerek nem hatnak az ilyen típusú szennyeződésekre, és nem képesek feloldani a szennyeződéseket. Éppen ezért fontos, hogy legyen egy speciális fertőtlenítőszer erre az úgynevezett légyrozsdára.

Mi a különbség a hagyományos vaseltávolítók és a "MANIAC - IRON REMOVER" között?
A kereskedelmi forgalomban kapható vaseltávolítókkal szemben a fő előnyök: a gyors hatás, a biztonságos használat és a kellemes illat, amely elfedi a kén jellegzetes szúrós szagát.

Mikor használjunk vaseltávolítót és mikor speciális tisztítószert a felnik tisztításához?
Igen, a "MANIAC Vaseltávolítóval" történő kezelést a viasz vagy védőbevonat felvitele előtt kell elvégezni, mivel javítja a tapadást.

Mikor és milyen gyakran használjam a "MANIAC - IRON REMOVER"-t az autó karosszériáján?
Ha az autó karosszériája matt vagy érdes tapintású, illetve ha mosás után foltok vagy sötét foltok jelennek meg. Javasoljuk, hogy a "MANIAC vasalóeltávolítót" minden harmadik mosás után használja a karosszérián.

Hol található általában a szennyeződés?
A szennyeződés megtalálható a keréktárcsákon, a karosszérián, de még a jármű ablakain is.

Honnan tudom, hogy szennyezettek-e a keréktárcsák?
A szennyeződés könnyen észrevehető a keréktárcsákon. Általában a keréktárcsákon és a küllők között maradt szennyeződések és fekete vagy sötétbarna foltok jelentik, miután a keréktárcsákat egy speciális termékkel megtisztították.

Hogyan állapíthatom meg, hogy szennyeződés van-e a karosszérián vagy az ablakokon?
Ha a szennyeződés kiterjedt, a karosszérián is látható lehet: a karosszéria mattnak tűnik, és a fehér autókon a mosás után is láthatók barna foltok. Ha nem látja a szennyeződést, vegyen egy műanyag bevásárlószatyrot, például egy eldobhatót, dugja bele a kezét, mint egy kesztyűbe, és "tapogassa" meg a karosszériát. Ha a test érdes tapintású, akkor szennyeződésről van szó.

Mire van szükség a kezeléshez?
Puha sörtéjű kefe a termék egyenletes felviteléhez (a súrlódás növeli a behatolási hatást és ezáltal a lerakódott szennyeződések hatékonyságát) és tömlő.

Miért nem használhatom festetlen féknyergeken?
Mert a festetlen féknyergek nyersvasból, azaz vas és ólom ötvözetéből készülnek. A termék hat a vasra, és megfeketítheti a féknyergeket. Ezért legyen óvatos, amikor a terméket a féknyereg közelében alkalmazza.

A "MANIAC vaseltávolítót" hígítani kell?
A "MANIAC vaseltávolító" használatra kész, közvetlenül és biztonságosan alkalmazható a kerekekre, karosszériákra és ablakokra. 1 : 1 (egy rész termék egy rész vízhez) hígítás ajánlott kizárólag karbantartáshoz vagy enyhe szennyeződésekhez.

Paraméterek

'Térfogat1l
'Súly1.11kg

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 nap
GyártóMA-FRA Hobby
Származási országItaly

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyél Te az első!

Kérdezz a termékről!

Melyik női név: Péter, Gyöngyi vagy Károly?

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu