+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 50.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

Impa 3300 Spruzzo Poliészter szórógitt kitt 0,9 liter

Kétkomponensű poliészter alapozó szórópisztolyos felhordásra.
Nagy felületre alkalmas, ahol a spatulyával történő felvitel hosszadalmas és fárasztó lenne, vagy olyan egyenetlen felületre, ahol a görbületeket és íveket nehézkes kezelni. Különösen alkalmas nedves csiszolásra, de szárazon is nagyon jól csiszolható a kemencében vagy az infravörös lámpánál történt kikeményedés után.
Felhasználási terület:
A karosszéria és ipar valamennyi területén a normál spatulya kitteket helyettesíti, mindenekelőtt amikor egyenetlen és nagy kiterjedésű felületen kell dolgozni. Vékony rétegben a fedőlakkon megjelenő, túlkatalizált pasztakitt által okozott foltoktól szigetel. Alkalmas az üveggyantából készült csónakok, bárkák javítására is.
Felhordásra alkalmas felület: acél, öntött vas, régi festékréteg, tapadásgátló agensektől mentes üveggyanta.
Felhordásra nem alkalmas felület: Wash primer, fenol edzős epoxy alapozó, termo plasztikus festék, oldószerre érzékeny alapozó.

Részletek
Szállítási idő 2-3 nap
Részletek
  • 7 390 Ft8 211 Ft / literSúly: 1.00 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Termékleírás:

Kétkomponensű poliészter alapozó szórópisztolyos felhordásra. Telítettlen poliészer gyanta keverékből készült, amely szerves peroxid tartalmú katalizátor hatására megkeményedik. Nagy felületekre alkalmas, ahol a spatulyával történő felvitel hosszadalmas és fárasztó lenne, vagy olyan egyenetlen felületre, ahol a görbületeket és kanyargósságokat nehézkes kezelni.
Különösen alkalmas nedves csiszolásra. De szárazon is nagyon jól csiszolható a kemencében vagy az infravörös lámpánál történt kikeményedés után.

Felhasználási terület:

A karosszéria és ipar valamennyi területén a normál spatulyakitteket helyettesíti, mindenekelőtt amikor egyenetlen és nagy kiterjedésű felületen kell dolgozni.
Vékony rétegben a fedőlakkon megjelenő, túlkatalizált pasztakitt által okozott foltoktól szigetel.
Alkalmas az üveggyantából készült csónakok, bárkák javítására is.

Műszaki jellemzők:
Szín : világosszürke
Kötőanyag tulajdonság : telítettlen poliészter gyanták keveréke
Fajsúly** : “A” rész: 1,55 kg/l ( ± 0,03)
Viszkozitás** : “A” rész: 26" ( ± 6") IPVICD Coppa ISO-DIN 8 eljárás
Szárazanyag-maradék : 95% ( ± 1) súlyban, kikeményedett terméknél
VOC kikeményedett terméknél : 101 g/l
Edző : folyékony, 4401 0000 cikksz.
Keverési arány : 150 : 5 (“A” súlyrész / “B” súlyrész)
100 : 5 (“A” térfogatrész / ”B” térfogatrész)
Fazékidő** : 25' ( ± 3') IPGTCR eljárás
Teljes polimerizálódás** : 24 óra elteltével
Csiszolhatóság** : nedvesen 3 óra elteltével; szárazon 30' elteltével 60°C-on vagy
infravörös lámpa alatt
Flexibilitás : jó
Vízellenállás : nagyon jó
Oldószer-ellenállás : jó
Tárolási stabilitás** : 8 hónap ép csomagolásban, fénytől védve
**20 °C-on mért adatok.Felhordási mód:


Felhordásra alkalmas felület : acél, öntöttvas, régi festékréteg, tapadásgátló agensektől mentes üveggyanta.

Felhordásra nem alkalmas felület : Wash primer, fenol edzős epox alapozó, termoplasztikus festék, oldószerre érzékeny alapozó.
Alumínium, horganyzott acél, könnyű ötvözet-felületre az erre
kifejlesztett 3305. cikksz. UNIVERSALE poliészter alapozót
javasoljuk.

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 nap
GyártóImpa
Származási országEU.

Vélemények

2 (3 Szavazat)
(0)
(0)
(1)
(1)
(1)

1

2018-10-21 21:16:59

1

1

2018-10-21 21:16:59

1

1

2018-10-21 21:16:57

1

Kérdezz a termékről!

Melyik a legkisebb szám: 3, 2 vagy 6?

Ezt vásárolták hozzá

Impa 3122 Üvegszálas gitt

Impa 3122 Üvegszállal dúsított políészter kitt Felhasználási terület: Karosszéria felújítása és a lemezek ,málladozó fémrészek, erősen kopott részek megerősítése, illetve lyukak betömése, valamint hiányzó részek pótlása.

Impa 1531 1015 Zajtompító rücsi 1kg

Karosszéria hangszigetelő, kavicsfelverődés elleni, alkidgyanta alapú védőbevonat. Szórással hordható fel azokra a részekre, ahol a korrózió és a kerék által felcsapódó kavics elleni védelemre van szükség. Ehhez jó hangtompító hatás is párosul. Gyorsan szárad, jól tapad, jó védőhatással rendelkezik, az ütésnek, a kopásnak, az ásványi olajoknak jól ellenáll. Száradás után bármilyen fedőlakkal átfesthető. Felhasználási terület A karosszéria területén a kocsi alsó részére, a kerékházra, az ajtók alsó részére, a motorház és a csomagtartó belső részeire használható. Az ipari területen hang- és hőszigetelőként a fémlemezes részekre. (Ajtók, válaszfalak, rekeszek, motorháztetők, különböző lemezes részek stb.) Műszaki jellemzők Szín : fehér Kötőanyag tulajdonság : alkidgyanták Száraz filmréteg : selyemfényű, narancshéjszerűen rücskösített Szárazanyag-maradék súlyban : fekete és szürke : 67% ( ± 0,5) fehér : 72% ( ± 0,5) Fajsúly : fekete és szürke : 1.40 kg/l ( ± 0.02) fehér : 1,47 kg/l ( ± 0.02) Viszkozitás : 17000 ÷ 24000 mPas Brookfield RVT rpm 5 s Kiadósság : 3 ÷ 4 m²/kg 200 ÷ 300 μm vastagság esetén Tárolási stabilitás : 12 hónap hibátlan edényzetben Megj.: 20°C-on mért adatok Felhordási mód Felületelőkészítés : A felület száraz, tiszta, pormentes és egy kissé érdesre csiszolt legyen. Felhordási mód : Zajtompító pisztollyal 3 ÷ 4 bar nyomás mellett kb. 20 cm távolságból. A felületi hullámzás mértékét lehet változtatni a szórólevegő nyomásának a szabályozásával, vagy a különböző nagyságú fúvókák alkalmazásával, mint az IMPA DISPRAY pisztolyon. Higítás : 1605. cikksz. DILUENTE NITRO-val csak abban az esetben, ha nagyon lapos réteget kívánunk elérni. Száradási idő levegőn (20°C-on) : pormentes : kb. 30 perc teljes száradás : kb. 24 óra

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu