+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 50.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

Sikaflex®-292i Többcélú ragasztóanyag hajóipari felhasználáshoz 300ml

Sikaflex®-292i Többcélú ragasztóanyag hajóipari felhasználáshoz 300ml
A Sikaflex®-292i állékony, tixotróp, paszta állagú, egykomponensű poliuretán ragasztó, mely a levegő nedvességtartalmával reagálva köt meg. Kiváló ragasztási tulajdonságokkal és magas mechanikai szilárdsággal rendelkezik. A Sikaflex®-292i megfelel a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (IMO) alacsony lángterjedési követelményeinek.
Jó hézagkitöltő tulajdonsággal rendelkezik
Átfényezhető
A legtöbb alapfelületen jól tapad

Részletek
Szállítási idő 2-3 munkanap
Részletek
  • Fehér9 470 Ft31 567 Ft / literSúly: 0.40 kg
  • Fekete9 470 Ft31 567 Ft / literSúly: 0.40 kg
db
Kosárba

Termékleírás

TERMÉK ELŐNYEI

Jó hézagkitöltő tulajdonsággal rendelkezik
Átfényezhető
A legtöbb alapfelületen jól tapad
Wheelmark jelöléssel ellátott
Oldószermentes és nagyon alacsony VOC tartalmú


Használat
A Sikaflex®-292i alkalmas nagy dinamikus terhelésnek kitett hajóipari csatlakozások kialakításához. Alkalmas fémek és különösen alumínium (beleértve az eloxált alumíniumot), fém alapozók és festékbevonatok (kétkomponensű rendszerek), kerámiák és műanyagok (GRP, telítetlen poliésztergyanták, ABS, stb.) ragasztására. A Sikaflex®-292i feszültségi repedésre hajlamos felületeken történő alkalmazása előtt forduljon tanácsért a gyártóhoz és végezzen vizsgálatokat az eredeti alapfelületen. A termék csak tapasztalt szakkivitelezők részére alkalmas. Felhasználás előtt ajánlott teszteket végezni az adott alapfelületen, ill. az adott feltételek mellett a megfelelő tapadás és anyag kompatibilitás érdekében.
Alkalmazás
Felhasználási információ
Felület előkészítés

A felület legyen tiszta, száraz és zsírtól, olajtól, portól mentes. A felület előkészítése függ az alapfelület egyedi jellegétől és fontos a hosszan tartó kötés kialakításához. A felület előkészítésére vonatkozó ajánlásokat a vonatkozó Sika® Előkezelési táblázatban talál. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ajánlások tapasztalaton alapulnak és adott esetben az eredeti alapfelületen ellenőrizni kell.
Felhordás

A Sikaflex®-292i 10 °C és 40 °C között (termék és környezeti) dolgozható fel, de vegye figyelembe, hogy a reaktivitás és a feldolgozási tulajdonságok változhatnak. Az alapfelület és a tömítőanyag optimális hőmérséklete 15 °C és 25 °C közötti. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hőmérséklet csökkentésével a viszkozitás növekszik. A könnyű feldolgozás érdekében felhasználás előtt hagyja, hogy az anyag felvegye a környezet hőmérsékletét.

Az egyenletes rétegvastagság biztosításának érdekében javasoljuk, hogy a ragasztót háromszög alakban hordja fel

A Sikaflex®-292i feldolgozható kézi, sűrített levegős vagy elektromos kinyomópisztollyal. A nyitott idő jelentősen rövidebb meleg és páradús környezetben. A ragasztandó felületeket illessze össze a nyitott idő letelte előtt. Soha ne szerelje össze a ragasztandó felületeket ha a ragasztón már megindult a bőrképződés.
Eldolgozás

A fugaképzést és a simítást végezze el a nyitott idő letelte előtt. Sika® Tooling Agent N simítófolyadék alkalmazása javasolt. Egyéb simítófolyadékok alkalmasságát és kompatibilitását előzetesen ellenőrizni kell.
Eltávolítás

A meg nem kötött Sikaflex®-292i eltávolítható az eszközökről és szerszámokról Sika® Remover-208 vagy egyéb alkalmas oldószer segítségével. A már megkötött anyag csak mechanikusan távolítható el. A kezet/bőrt minden esetben azonnal tisztítsa meg Sika® Cleaner-350H tisztítókendővel vagy egyéb alkalmas ipari kéztisztítóval és vízzel. Soha ne használjon oldószert bőrre!

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 munkanap
Termék dokumentációflex_292i_sika_msds_hungary.pdf
GyártóSikaflex®

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyél Te az első!

Kérdezz a termékről!

Mi a második számjegye a 4753 számnak?

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu