+

FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 50.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

Sikaflex®-591 univerzális hajóipari tömítő 300ml

Sikaflex®-591
Univerzális tömítőanyag hajóiparban való felhasználáshoz

A Sikaflex®-591 a Sika STP-technológiáján (Silane Terminated Polymer - szilán bázisú polimer) alapuló tömítőanyag. Mivel rendkívül ellenálló a zord tengeri időjárási körülményekkel szemben, így széles körben alkalmazható. A Sikaflex®-591 megfelel az általános környezetvédelmi és biztonsági előírásoknak. A Sikaflex®-591 megfelel a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (IMO) által meghatározott alacsony lángterjedési követelményeknek (FTP kód 5. rész).
TERMÉK ELŐNYEI

IMO által jóváhagyva
Megfelel a környezetvédelmi és biztonsági előírásoknak
Izocianát-, oldószer-, PVC-, ftalát- és ón katalizátor mentes
Nagyon rugalmas
Kiváló időjárás állóság
Nagyon jó feldolgozási és kezelési tulajdonságok
A legtöbb hajóipari felületen jól tapad

Részletek
Szállítási idő 2-3 munkanap
Részletek
  • Fehér6 980 Ft23 267 Ft / literSúly: 0.40 kg
  • Fekete6 980 Ft23 267 Ft / literSúly: 0.40 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Használat
A Sikaflex®-591 egy univerzális tömítőanyag, hajóiparban való felhasználáshoz. Alkalmas rugalmas, rezgésálló hézagtömítésekhez, valamint sokféle bel- és kültéri tömítéshez.
A Sikaflex®-591 jól tapad a hajóiparban használt felületekre. A Sikaflex®-591 nem alkalmas teakfa és feszültségi repedésre hajlamos műanyagok (pl. PMMA, PC, stb.) tömítésére. Kizárólag szakmai felhasználók részére. Felhasználás előtt végezzen teszteket az adott alapfelületeken, ill. az adott feltételek mellett a megfelelő tapadás és anyag kompatibilitás érdekében.

FELDOLGOZÁSI ELJÁRÁS
Felület előkészítés

Az alapfelület legyen tiszta, száraz és zsírtól, olajtól, portól mentes.

A felület előkezelése az alapfelület egyedi jellegétől függ és fontos a hosszan tartó tapadáshoz. A felület előkészítésére vonatkozó ajánlások megtalálhatóak a vonatkozó Sika® Előkezelési Táblázatban. Vegye figyelembe, hogy ezek az ajánlások csak tapasztalaton alapulnak, adott esetben az eredeti alapfelületen végzett tesztekkel igazolni kell.


Felhordás

A Sikaflex®-591 feldolgozási hőmérséklete ne legyen +5 °C alatt és, illetve a +40 °C-ot ne lépje túl, de a reakcióképességében és felhordási tulajdonságokban előforduló változásokat figyelembe kell venni. Az alapfelület és a tömítőanyag optimális hőmérséklete +15 °C és +25 °C között van. A Sikaflex®-591 feldolgozható kézi, sűrített levegős vagy elektromos kinyomó pisztollyal.

Abban az esetben, ha a Sikaflex®-591 poliuretánnal is érintkezik, ellenőrizze, hogy ezen anyagok teljesen kikeményedtek-e vagy tömítés előtt várjon legalább 24 órát.
Eldolgozás

Az elsimítást még a bőrképződés előtt végezze el. Az eldolgozáshoz a Sika ® Tooling Agent N simítófolyadék használata ajánlott.
Egyéb simítóanyag használata előtt kompatibilitási teszt elvégzése javasolt.
Eltávolítás

A nem megkötött Sikaflex®-591 Sika® Remover-208 vagy más alkalmas oldószer segítségével távolítható el az eszközökről és berendezésekről. A már megkötött anyag csak mechanikusan távolítható el.

A kezet/bőrt azonnal meg kell tisztítani Sika® Cleaner-350H kendővel vagy kézmosó pasztával és vízzel. Ne használjon oldószert!

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 munkanap
Termék dokumentációflex_591_sds_sika_hun.pdf
GyártóSikaflex®

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyél Te az első!

Kérdezz a termékről!

Melyik női név: Péter, Gyöngyi vagy Károly?

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu